زنجبیل در بارداری,زنجبیل در بارداری,زنجبیل در بارداری,مصرف زنجبیل در بارداری,خوردن زنجبیل در بارداری,زنجبیل بارداری,مصرف زنجبیل در دوران بارداری
زنجبیل گیاهی است که هم خواص دارویی دارد وهم به عنوان ادویه پودر شده آن استفاده می شود.به یادداشته باشید که زنجبیل یک تنه میتواند طعم هر غذا یا شیرینی را از این رو به آن رو کند. علاوه بر طعمدادن خواص درمانی زیادی نیز برای این ادویه قائل شدهاند؛ اما با تمام خواصی که دارد میتواند برای افرادی که از بیماریهای خاصی رنج میبرند مضر نیز باشد. در این مطلب شما را با خواص و مضرات زنجبیل بیشتر آشنا میکنیم. لطفاً با ما همراهی کنید.
زنجبیل برای کاهش حالت نفخ مفید است
در واقع اگر همیشه نفخ میکنید توصیه میکنیم به چای خود کمی زنجبیل اضافه کنید و یا اینکه یک تکهی کوچک زنجبیل تازه و پوستکنده بجوید. بهتر است بدانید که شما همچنین میتوانید برای جلوگیری از نفخ حاصل از خوردن حبوبات یک تا دو ورقهی نازک زنجبیل تازه را به غذای شامل این مواد اضافه کنید. خواهید دید که حالت نفختان به میزان قابلتوجهی کاهش پیدا می کند.
زنجبیل برای تسکین درد مفید است
در واقع نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که افرادی که با شروع اولین علائم میگرن یا سردرد زنجبیل مصرف می نمایند درد کمتری احساس میکنند. به خاطر اینکه ترکیبات موجود در زنجبیل سبب مسدود شدن ترشح هورمونهای التهاب زا میگردد. بهتر است بدانید مه نتایج بررسیهای دیگر نیز نشان میدهد زنجبیل میتواند به بهبود و تسکین آرتریت کمک کند.توجه داشته باشید که اگر به دلیل ورود یک ویروس به بدنتان و یا حالت تهوع ناشی از ماشینگرفتگی و غیره دچار حالت تهوع میشوید زنجبیل میتواند به دادتان برسدجالب است بدانید که به عقیدهی محققان افرادی که از آرتروز یا پولی آرتریت روماتوئید رنج میبرند و روزانه پودر زنجبیل میل میکنند درد و تورم کمتری در مفاصل خود احساس می نمایند. توصیه میکنیم مقداری پودر زنجبیل به شیر یا چای خود اضافه کنید. میتوانید از زنجبیل تازه برای تهیهی غذاهایتان نیز استفاده نمایید
زنجبیل برای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان مفید است
در واقع اگر در گذشته مردم از قحطی، وبا
و یا طاعون و غیره میمردند امروزه سرطان بلای جان انسان شده است. به نظر
میرسد که چارهای جز تلاش برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری مهلک نیز
وجود ندارد. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که زنجبیل حاوی ترکیباتی است که خواص ضدسرطانی دارند. محققان مشاهده کردهاند که زنجبیل با سلولهای سرطانی تخمدان مقابله میکنند. نتایج بررسیهای دیگر نیز نشان میدهد که مصرف زنجبیل تازه باعث کاهش التهابهای کولون (روده) میشود.
زنجبیل
زنجبیل در دورهی بارداری: آری یا نه؟
بهتر است بدانید در خصوص مصرف زنجبیل
در دورهی بارداری اتفاق نظری بین محققان وجود ندارد. نتایج پژوهشهای
مختلف نتایج مختلفی را نیز نشان داده است. برخی از مطالعات نشان میدهند که
رابطهای بین مصرف زنجبیل
و سقطجنین وجود دارد. نتایج بررسیهای دیگر حاکی از این است که مصرف این
ادویه باعث بروز مشکلات و عوارضی در این دوره میشود. درحالیکه بررسیهای
متعدد دیگر نشان میدهد که مصرف زنجبیل
در دورهی بارداری نه تنها مشکلی به بار نمیآورد بلکه باعث تسکین حالت
تهوع نیز میشود. به همین دلیل توصیه میکنیم که شما قبل از مصرف مکمل یا
خود زنجبیل با پزشکتان مشورت کنید. چون بسیاری از خانمها برای مقابله با حالت تهوعهای صبحگاهی از این ادویه استفاده می نمایند.
زنجبیل باعث بروز التهابهای دهانی میشود
واقعیت این است که در طب سنتی این اعتقاد وجود دارد که زنجبیل گرمی است و باعث گرم شدن بدن میشود؛ یعنی اینکه باعث میشود بدن گرمای بیشتری تولید کند. امکان دارد این مسئله نیز باعث بروز التهاب در دهان و مخاط شده و ایجاد سوزش یا خارش کند. اگر شما با مصرف زنجبیل احساس التهاب و سوزش در دهان داشتید از مصرف آن بپرهیزید.در واقع اگر همیشه نفخ میکنید توصیه میکنیم به چای خود کمی زنجبیل اضافه کنید و یا اینکه یک تکهی کوچک زنجبیل تازه و پوستکنده بجوید زنجبیل باعث تسکین حالت تهوع می گردد.بهتر است بدانید که اگر به دلیل ورود یک ویروس به بدنتان و یا حالت تهوع ناشی از ماشینگرفتگی و غیره دچار حالت تهوع میشوید زنجبیل میتواند به دادتان برسد. پودر، نوشیدنی زنجبیل، قرص و یا مربای آن باعث تسکین معده و جلوگیری از آشوب آن میشود. نتایج پژوهشها نشان میدهد که زنجبیل به اندازهی داروی اسکوپولامین یا همان هیوسین موثر عمل میکند. این دارو که بدون نسخه تجویز میشود و برای پیشگیری از ماشینگرفتگی، دل درد و غیره مصرف میشود.
زنجبیل
زنجبیل میتواند باعث کاهش قند خون شود
واقعیت این است که پودر زنجبیل در افرادی که از دیابت نوع 2
رنج میبرند باعث کاهش قند خون میشود. اگر شما نیز از این بیماری رنج
میبرید و نگران میزان قند خونتان هستید با پزشک معالجهی خود در خصوص مصرف
زنجبیل مشورت
کنید. اگر پزشکتان تشخیص بدهد که مصرف این ادویه با داروهایتان تداخل ایجاد
نکند میتوانید از آن برای کنترل هر چه بیشتر قند خونتان استفاده کنید.
توجه داشته باشید که در بعضی موارد مصرف زنجبیل میتواند تأثیر خطرناکی روی میزان انسولین بدنتان داشته باشد.
زنجبیل همپای داروهای ضدانعقاد خون است
در واقع نتایج یک پژوهش استرالیایی نشان میدهد که زنجبیل
یک ضدانعقاد قوی است که تا حدودی قوی تر از آسپرین نیز محسوب میشود. در
نتیجه مصرف آن برای بیمارانی که داروهای رقیقکنندهی خون مصرف میکنند
توصیه نمیشود. به خاطر اینکه خطر خونریزی یا کبودی را در آنها بالا
میبرد. اگر مشکل خونریزی دارید و یا از داروهای رقیقکنندهی خون استفاده
میکنید بهتر است از مصرف زنجبیل پرهیز نمایید.
زنجبیل را به صورت چای هم می توان استفاده کرد.
استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان و اثرات سودمندی را در برطرف کردن تهوع خواهد داشت و نیز به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا کاربرد دارد و بهتر است برای رفع تندی این چای از برگ نعناع آسیاب شده در این چای استفاده گردد.
نوشیدنی آناناسی؛ 5 برابر قوی تر از شربت های سرفه
در سال ۲۰۱۰ محققان هندی تأثیر شربت تهیه شده با مخلوطی از آب آناناس، نمک، فلفل سیاه و عسل را روی بیماران مبتلا به سل آزمایش کردند. نتایج نشان داد که این نوشیدنی نسبت به شربت سرفه در آرام کردن سرفه و رفع نا
راحتی گلو مؤثرتر است. بروملین نوعی آنزیم با خاصیت آنتی اکسیدان و
ضدالتهاب است که آزردگی گلو را کاهش می دهد. آناناس حاوی این آنتی اکسیدان و
ویتامین های A و C، منیزیم، منگنز و پتاسیم است که با تقویت سیستم دفاعی
بدن، مقابله با عفونت را برای بدن آسان تر می کند.
نوشیدنی آناناس در آرام کردن سرفه و رفع گلودرد مؤثرتر است
مواد لازم:
آب آناناس تازه : یک لیوان
آب لیمو تازه : یک چهارم فنجان
زنجبیل : یک تکه حدودا 6 سانتی متری
عسل : یک قاشق غذاخوری
فلفل کاین : یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
همه ی ترکیبات فوق را با هم کاملاً مخلوط کنید و روزی 2 تا 3 بار به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید و آثار مفیدش را مشاهده کنید.
برای کاستن عوارض جانبی برگ سنا نظیر قولنج آن را با گشنیز، دارچین، زنجبیل، انیسون و هل مخلوط نموده میل فرمایید.
درباره درمان آبسه و عفونت دندان چقدر می دانید؟
جالب است بدانید برای درمان آبسه دندان می توانید عصاره گل رز را با آب تازه لیمو ترش مخلوط کنید و برای چند دقیقه این مخلوط را در دهان نگه دارید و سپس دور بریزید. این عمل را حداقل روزی 3 بار تکرار کنید.غرغره کردن با آب لیموی تازه و آب ولرم روزی 2 بار علاوه بر از بین بردن بوی بد دهان، شدت ورم را نیز کاهش می دهدو درمان کننده است.قابل ذکر است که : برای تسکین فوری التهاب و خون ریزی با آب نمک غرغره کنید و یا ضماد زنجبیل و نمک را بر روی لثه قرار دهید.بهتر است برای درمان سریع آبسه دندان روزی سه حبه سیر را به اندازه ماش خرد کرده و هر حبه را همراه با یک لیوان آب یا آب عسل میل کنند.
بهتر است بدانید که خاصیت سماق در ممانعت از ترکیب گلوکز با مولکولهای پروتئینهای حیاتی بدن تا میزان ۸۰/۸% باعث شده تا این گیاه برای بیماران مبتلا به دیابت ، موثر باشد. به یاد داشته باشید که درمان رماتیسم، نقرس و خاصیت ضد میکروبی این گیاه نیز به اثبات رسیده است. سماق برای دندان درد مفید است و اشتها را تحریک مینماید.بهتر است بدانید که لثه را تقویت و از خونریزی معده جلوگیری میکند. بهدلیل داشتن تانن فراوان قابض و پاک کننده معده میباشد. خوردن سماق تازه ایجاد مسمومیت میگردد.در واقع برای درمان بیماری آبسه دندان از یک معجون استفاده می شود که در آن از زنجبیل هم استفاده می شود.
تخم شربتی دارای خواص زیادی است از جمله برای درمان بیماریهای تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه،سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر می باشد.
جالب است بدانید که درختی است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان میروید. ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعضیها دارای اعضاء چوبی تا ۳ متر ارتفاع و شاخههای هوایی و برگهای متناوب نوک تیز با گلهای ریز سفید مانند گل باقلا و میوه ان کوچک ناشکوفا (پوشینه دار) بقدر بند انگشت با پوست تیره رنگ و دانههای متعدد میباشد. هل دارای انواع مختلفی دارد: هل سفید و هل سیاه و هل سبز و هل رسمی. که طبیعت همه انها گرم و خشک و نوع سبز ان تند و معطر بوده و از دو نوع دیگر مرغوب تر می باشد.. دانههای هل بویی قوی و طعمی مطبوع دارد از مغز و پوستش برای درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شیرینی استفاده میگرددکه بسیار بوو طعم خوبی دارد.
در مطلب ورم معده می خوانیم که جالب است بدانید که خوراکی های دارای خاصیت ترمیم زخم های گوارشی مانند: موز سبز، کلم ها، شنبلیله، دانه ها، انجیر، زنجبیل، شیرین بیان و چای نیز کمک کننده هستند.
مریم مراداف متخصص تغذیه گفت: زنجبیل ضد تهوع است و میتواند به درمان بیماریهای مفاصل، استخوانی و عضلانی کمک کند.این متخصص تغذیه به فارس گفت: زنجبیل یک ریشه قهوهای رنگ است و به عنوان معطرکننده و ادویه، یکی از پرمصرفترین گیاهان خوراکی و دارویی جهان است. وی گفت: زنجبیل دارای خواص متعددی است، اما یکی از خواص مهم آن ضد تهوع بودن است که در بین گیاهان جزو قویترینهاست.این متخصص تغذیه اضافه کرد: مصرف زنجبیل در زمان تهوع ناشی از مسافرت و تهوع دوران بارداری بسیار شایع است. بسیاری از افراد بعد از سوار خودرو یا وسایل نقلیه دیگر شدن دچار تهوع میشوند که برای جلوگیری از این حالت میتوانند نیم تا یک ساعت قبل از سوار شدن نیم تا یک گرم پودر زنجبیل مصرف کنندمراداف افزود: مصرف زنجبیل باعث افزایش متابولیسم بدن میشود، خاصیت ضدتهوع دارد و تهوع ناشی از شیمیدرمانی را بهبود میبخشد. این گیاه طبع گرم دارد و برای درمان بیماریهای مفاصل، استخوانی و عضلانی مفید است. همچنین برای رفع سوءهاضمه و اسهال میتواند مفید باشد.
زنجبیل گیاهی برای کاهش درد قاعدگی :طی آزمایش هایی که روی زنجبیل شده است به خانمهایی که دچار دردهای قاعدگی بسیار شدید هستند ، توصیه می کنیم از این گیاه بخورند.
زنجبیل سرشار از استروژن است